The World Book of Love - Het geheim van de liefde Leo Bormans

ISBN: 9789020938135

Published: April 2013

Paperback

350 pages


Description

The World Book of Love - Het geheim van de liefde  by  Leo Bormans

The World Book of Love - Het geheim van de liefde by Leo Bormans
April 2013 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 350 pages | ISBN: 9789020938135 | 5.66 Mb

100 experts uit de hele wereld delen hun kennis over de liefde Ideaal moederdagcadeau! Dit boek begint waar Hollywood stopt. Nooit eerder verklaarden zoveel experts het waarom en het hoe van de liefde. In de overtuiging dat wij betere partners enMore100 experts uit de hele wereld delen hun kennis over de liefde Ideaal moederdagcadeau!

Dit boek begint waar Hollywood stopt. Nooit eerder verklaarden zoveel experts het waarom en het hoe van de liefde. In de overtuiging dat wij betere partners en vrienden kunnen worden. Duizenden sociologen, psychologen, antropologen, seksuologen en neurowetenschappers bestuderen vandaag de dag het domein van de inter-persoonlijke relaties en romantische liefde.

Ze ontwarren het mysterie van passie en toewijding, maar behandelen ook de oorzaken van jaloezie en misbruik. In een geglobaliseerde wereld kunnen we leren van elkaars kennis over huwelijk en scheiding, puberliefde of ouderliefde. Met bijdragen van beroemde auteurs zoals Paul J. Zak, Barbara Fredrickson, Martha Mussbaum, Mihaly Csikszentmihalyi, Robert Sternberg, Sue Johnson e.a.

In dit boek ontmoet je jezelf én de mensen die je liefhebt. Het biedt inzicht en inspiratie om dichter bij het hart van de mensheid te komen. Opvolger van de internationale bestseller Geluk. The World Book of Happiness 100 wereldexperts vatten hun kennis samen voor een breed publiek Een mooi geïllustreerd en waardevol cadeauboek Leo Bormans gedurende twee jaar het wetenschappelijk onderzoek over de liefde. Hij overtuigde de grootste namen om mee te werken en sleep hun inzichten tot een diamant vol wijsheid.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "The World Book of Love - Het geheim van de liefde":


goldengoosevenezia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us