Néléngnéngkung Wahyu Wibisana

ISBN:

Published: 2009

Paperback

152 pages


Description

Néléngnéngkung  by  Wahyu Wibisana

Néléngnéngkung by Wahyu Wibisana
2009 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 152 pages | ISBN: | 5.60 Mb

Néléngnéngkung dina ieu buku karya Wahyu Wibisana (WW) écés nyaritakeun kahirupan pangarang mangsa budak nepi ka sawawa kalawan teu leupas tina héab asih indung. Dina ieu buku WW teuing ku galecok nyaritakeun kahirupan sapopoé nu kasorang ku dirinaMoreNéléngnéngkung dina ieu buku karya Wahyu Wibisana (WW) écés nyaritakeun kahirupan pa­nga­rang mangsa budak nepi ka sawawa kalawan teu leupas tina héab asih indung. Dina ieu buku WW teuing ku galecok nyaritakeun kahirupan sapopoé nu kasorang ku dirina dina bunderan kanyaah indung jeung bapa, dipulas ku latar lembur tempat gelar jeung sabudeureunana, terus latar pangjugjugan néléngnéngkung: ngumbara di Bandung.Sanajan ‘ukur’ nyaritakeun pangalaman nu kasorang ku pribadi WW, tapi éta pangalaman téh lir kebon luang nu bisa diundeur ku saha waé, undeureun antropolog, sosiolog, sejarawan, sastrawan, linguis, jeung sajabana.

~ Étti R.S.



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Néléngnéngkung":


goldengoosevenezia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us