Razboiul etern (Războiul etern Book 1) Joe Haldeman

ISBN:

Published: January 27th 2016

Kindle Edition


Description

Razboiul etern (Războiul etern Book 1)  by  Joe Haldeman

Razboiul etern (Războiul etern Book 1) by Joe Haldeman
January 27th 2016 | Kindle Edition | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | | ISBN: | 4.23 Mb

Castigator al premiilor Hugo, Nebula si LocusSoldatul William Mandella este trimis in spatiu pentru a lupta intr-un razboi in care nu crede si care pare a nu se mai termina. Tot ce trebuie sa faca este sa supravietuiasca si sa-si faca datoria fataMoreCastigator al premiilor Hugo, Nebula si LocusSoldatul William Mandella este trimis in spatiu pentru a lupta intr-un razboi in care nu crede si care pare a nu se mai termina.

Tot ce trebuie sa faca este sa supravietuiasca si sa-si faca datoria fata de Pamant pentru a se intoarce acasa. Dar intoarcerea „acasa“ se va dovedi si mai dificila decat lupta. Dilatarea timpului cauzata de calatoriile in spatiu a facut ca Mandella sa imbatraneasca doar luni, pe cand pe Pamant s-au scurs secole de la plecarea lui…„Sa spui ca Razboiul Etern este cea mai buna carte de science fiction care abordeaza tema razboiului ar fi prea putin.

Este fara indoiala o poveste de razboi mai buna decat oricare alta pe care am citit-o.“ - William Gibson„Probabil cel mai important roman de razboi scris dupa Vietnam… Haldeman, un veteran, este fara indoiala un vizionar.“ - Junot Diaz„Razboiul etern este genial – fara indoiala una dintre cele mai influente carti despre razboi ale timpului nostru.“ - Greg BearEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Razboiul etern (Războiul etern Book 1)":


goldengoosevenezia.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us